Ingrediente de înaltă calitate

Calitatea ingredientelor ne preocupă intens. Calitatea trebuie să fie ridicată! Și vom da totul pentru a ne asigura că, pe lângă o calitate înaltă, ingredientele noastre speciale fac produsele să aibă un gust excelent și ușor de utilizat.Fără-OMG

Suntem stricți când vine vorba de ingrediente de înaltă calitate. Ingredientele noastre sunt fără Organisme Modificate Genetic. Ne asigurăm de acest lucru prin achiziționarea de ingrediente de la fermierii care nu cultivă OMG.

CO2

În general, emisiile de CO2 provenite din alimente sunt reduse cu până la 60% prin înlocuirea alimentelor bazate pe animale cu alimente bazate pe plante și oferă, de asemenea, posibilitatea de a planta păduri care absorb cantități uriașe de CO2, deoarece suprafețele imense pot fi folosite pentru silvicultură când oamenii mănâncă alimente pe bază de plante în loc de carne. * Toate produsele Naturli sunt 100% pe bază de plante și ne străduim să oferim o gamă largă de produse gustoase, ceea ce facilitează alegerea alimentelor pe bază de plante.

* Sursa: Vegetarian Society of Denmark

Suntem mai puternici împreună

Când vine vorba de lupta pentru a recâștiga echilibrul dintre pământ și omenire, unde-s doi puterea crește, iar trei sunt mai puternici decât doi. Acesta este motivul pentru care încheiem parteneriate cu cei care cred în aceleași lucruri pe care le facem. Cu cât devenim mai mari ca grup, cu atât Pământul nostru va fi mai bine îngrijit.