Piftie

Poftim? Cum adica piftie?

Foarte simplu! Uite asa:

Burgerul se baga la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 180 de grade. Cand e gata, toaca-l cubulete.
Jackfruit-ul se desface si se face fasii, fasii, se coace in tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, dupa gust.
Se toaca 1-2 capatani de usturoi, dupa gust si preferinte 
Cubuletele de burger si jackfruit-ul se amesteca si se aseaza in vasul in care se va pregati racitura.
Se fierb legumele intr-o oala cu aproximativ 4 litri de apa, pentru aproximativ 20-30 de minute. Se scot legumele si se adauga agar – agar-ul (atentie: citeste pe pliculetul de agar-agar cantitatea necesara pentru cantitatea de supa de legume). Se da in fiert si se mai lasa pentru aproximativ 1-2 minute la fiert ca sa se activeze agar-agar-ul. Adauga usturoiul si sare dupa gust. Se trece prin sita si ramane o supa clara de legume.
Supa de legume se pune in vasul cu burger si jackfruit si se mai amesteca usor cu o lingura pentru a se aseza bine ingredientele. Se lasa la racit si intarit.

Nu e magie, e piftie 100% pe baza de plante!