Salata de „boeuf“

Salata de “boeuf” cu tocata vegana, yum!

Cum se face? Simplu si usor:

Fierbi legumele si apoi le toci cubulete.
Trage la tigaie tocata Naturli vegan block Naturli’ in asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pentru o maioneza vegetala gustoasa, facuta chiar de tine, adauga doua parti ulei de floarea soarelui si o parte Naturli’ Do Not!Call Me M_lk, suc de lamaie, sare, piper, mustar (dupa gust). Blendeaza la viteza maxima timp de aproximativ 1 minut, sau pana ajungi la consistenta corecta. Sper sa iti iasa ☺ caci e tare gustoasa.
Esti aproape gata. Amesteca legumele impreuna cu tocata si adauga cate o lingura de maioneza vegetala pana se omogenizeaza tot amestecul. La sfarsit ornezi frumos dupa bunul plac cu maioneza, legume proaspete, muraturi sau cu ce mai vrei tu.

Et Voila! Pas du “boeuf”, 100% pe baza de plante!